Проекција на видеа на Art&Culture Festival

Видеата изработени како дел од проектот “Активирај се против говорот на омраза и лажните вести” беа проектирани на #artandculturefestival во склоп на јавната дискусија на тема “Дискриминација и културна разноликост”

ВОЛОНТИРАЈ ВО ПАКТИС!

ВОЛОНТИРАЈ ВО ПАКТИС! Ова е одлична шанса за секој млад човек да го искористи своето слободно време, да ги надогради своите меки вештини преку креативни и интерактивни активности со одличен тим на млади луѓе!

Обука: Волонтеризам и застапување

Преку активни граѓани до силно општество. Преку волонтеризам до нови знаења и вештини. Преку активно застапување до реализација на прогресивни идеи. Градиме млади лидери!

Бесплатни обуки

Здружение Центар за стратегии и развој ПАКТИС Прилеп организира бесплатни обуки за “Волонтеризам и застапување” и “Kомуникациски алатки”, кои ќе се одржат на 18 и 19ти Април, во просториите на здружението на адреса: Трајко Сандански 1/22. Сите заинтересирани можат да се пријават на тел:076/789-085 меил: csd.pactis@gmail.com Пријави се, Активирај се!