Фабрика за Биогас – решение за почист Прилеп

ОТВОРЕНА ПОКАНА ДО СИТЕ ЗАИНТЕРЕСИРАНИ ГРАЃАНИ И ИНСТИТУЦИИ ОД ОПШТИНА ПРИЛЕП Почитувани,Проектот на УСАИД за граѓанско општество, кој го спроведува Фондацијата Отворено општество – Македонија, во соработка со Центарот за стратегии и развој „Пактис“ од Прилеп кој го спроведуваше проектот „Подобрување на управувањето со отпад во Прилеп“, Ве покануваат да учествувате на тркалезна маса: „Фабрика.