Систем на алтернативни мерки

ПАКТИС – Прилеп, во рамки на грантова шема МРЕЖА 23, организира отворена Трибина со наслов: Систем на алтернативни мерки, која ќе се одржи во Среда (08.04.2015 година), во Хотел Кристал Палас, со почеток во 12,00 часот.