Бесплатни обуки

Здружение Центар за стратегии и развој ПАКТИС Прилеп организира бесплатни обуки за “Волонтеризам и застапување” и “Kомуникациски алатки”, кои ќе се одржат на 18 и 19ти Април, во просториите на здружението на адреса: Трајко Сандански 1/22.

Сите заинтересирани можат да се пријават на
тел:076/789-085
меил: csd.pactis@gmail.com

Пријави се,
Активирај се!