Отпадот – богатство за граѓаните, не загадувач

Здружението ПАКТИС Прилеп во рамки на проектот „Подобрување на управувањето со отпад во Прилеп“ на 15 Декември 2015 година (вторник), со почеток во 18 часот во Хотел „Кристал Палас“ во Прилеп, организира трибина на тема „Отпадот – богатство за граѓаните, не загадувач“, на која ќе биде промовиран прирачник со наслов „Од отпад до енергија“.