Проекција на видеа на Art&Culture Festival

Видеата изработени како дел од проектот “Активирај се против говорот на омраза и лажните вести” беа проектирани на #artandculturefestival во склоп на јавната дискусија на тема “Дискриминација и културна разноликост”