Дива депонија: Локација 4

Дива депонија: Локација 4

Локација: Оваа дива депонија се наоѓа на улица „Александар Македонски“ или стариот пат накај Битола, пред бензинската од „Макпетрол“ или наспроти „Сигурносно стакло“. Отпадот се протега по левата страна покрај патот./p>

Координати: 41.327934, 21.533899

Површина: 20 м2

Кубикажа: 10 м3 отпад

Вид на отпад: Цврст комунален отпад, амбалажен отпад: стакло, пластика, текстил, градежен отпад.