Дива депонија: Локација 5

Дива депонија: Локација 5

Локација: Оваа дива депонија се наоѓа на улица „Александар Македонски“ или стариот пат накај Битола, на трокрсницата која води кон „Бимфоод“. Отпадот се протега по десната страна покрај патот.

Координати: 41.323500, 21.527168

Површина: 20 м2

Кубикажа: 10 м3 отпад

Вид на отпад: Градежен отпад, пластика