Дива депонија: Локација 8

Дива депонија: Локација 8

Локација: Оваа дива депонија се наоѓа во близина на кружниот тек на излезот од градот кај бензинската „Салида“. Отпадот се протега од левата страна покрај патот.

Координати: 41.328813, 21.557435

Површина: 20 м2

Кубикажа: 10 м3 отпад

Вид на отпад: Цврст комунален отпад, амбалажен отпад, електронски отпад, градежен отпад